Sevgilisinin yüzüne kendi ismini kazıdı

Sevgilisinin yüzüne kendi ismini kazıdı

DÜNYA Haberleri

Moskova'da yaşayan Ruslan Toumaniantz, internetten tanıştığı Lesya adlı genç kızın yüzüne, büyük harflerle kendi adını kazıdı.



Lesya, internetten tanıştığı dövmeci Ruslan Toumaniantz ile görüştükleri ilk gün, Ruslan'ın adını yüzüne dövme yaptırdı ve bu durumdan memnun. Bunun bir "bağlılık" işareti olduğunu söyleyen çift en kısa zamanda evlenmeyi planlıyor.

Bu, Toumaniantz'ın ilk vukuatı değil. nbsp;

Ruslan, 2009 yılında da Kimberley Vlaeminckin'in yüzüne yıldız dövmeleri yapmıştı. 18 yaşındaki Vlaeminckin, gözünün yanında sadece üç tane yıldız dövmesi istediğini, ancak dövme yapıldığı sırada uyuyakaldığını ve Toumaniantz'ın bu sırada yüzüne 56 tane yıldız dövmesi yaptığını iddia etmişti. nbsp;

Ancak daha sonra gerçek ortaya çıkmış, genç kız babasından korktuğu için yalan söylediğini, yıldızların hepsini kendisinin istediğini ve dövme yapılırken uyanık olduğunu itiraf etmişti. nbsp;

(Huffington Post)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...