Angelina Jolie'den Almanya Başbakanı Merkel'e övgü

Düzenleyen:
Angelina Jolie'den Almanya Başbakanı Merkel'e övgü

DÜNYA Haberleri

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi, Oscar ödüllü aktris Jolie, Almanya Başbakanı Merkel'i sığınmacı politikalarından dolayı takdir ettiğini belirtti.

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi, Oscar ödüllü aktris Angelina Jolie, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i sığınmacı politikalarından dolayı takdir ettiğini belirtti.

Almanya'nın "Welt am Sonntag" gazetesine açıklamalarda bulunan Jolie, "Almanya şimdiye kadar krizin üstesinden gelmek için büyük çaba sarf etti ve bir çok insanın hayatını kurtardı" dedi.

Merkel'in Suriye'de siyasi bir çözüm bulunmasında önemli rol oynadığını dile getiren Jolie, diğer ülkelerin de sığınmacı krizinde Almanya'nın yükünü hafifletmeleri gerektiğini kaydetti. Jolie, sığınmacı olma nedenlerine ilişkin, ülkelerin ortak mücadele yürütmesi gerektiğini dile getirerek, "Siyasi aktörler (bu sorunu çözmek için) bir masa etrafında toplanmalı" diye konuştu.

Angelina Jolie ayrıca Başbakan Merkel ile de bu konular üzerine "seve seve" görüşebileceğini belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...