HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ABD, katil Esad'ın ordusunu vurdu

Düzenleyen: /
ABD, katil Esad'ın ordusunu vurdu
Abd, Haber

DÜNYA Haberleri

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait uçakların, büyük kısmı DAEŞ’in elinde olan Deyr Ez Zor’daki bir ordu kampını vurduğunu, 4 Suriye askerinin öldüğünü, 16'sının da yaralandığını duyurdu.

Reuters ajansı da, açıklamanın doğrulanmasının, koalisyon güçlerinin ilk kez Suriye ordusunu vurduğu anlamına geleceğini yazdı.

Öte yandan Suriye hükümetinden bir kaynak, RİA Novosti'ye verdiği demeçte olayı doğruladı: "Hava saldırısı Deyr Ez Zor'da Suriye ordusuna ait ve mühimmatın olduğu kampı vurdu. Elimizdeki bilgilere göre, 4 asker öldü, 16 asker de yaralandı. 2 tank da hasar gördü. ABD öncülüğündeki koalisyonun işi."

Reuters ajansı, açıklamanın doğrulanmasının, koalisyon güçlerinin ilk kez Suriye ordusunu vurduğu anlamına geleceğini yazdı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...