Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BM Genel Sekreteri Ban, Paris'te terör saldırısına hedef olan mekanları ziyaret etti

Düzenleyen:
BM Genel Sekreteri Ban, Paris'te terör saldırısına hedef olan mekanları ziyaret etti

DÜNYA Haberleri

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban, Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırılarına hedef olan mekanları ziyaret ederek, yaşamını yitirenler anısına saygı duruşunda bulundu.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Paris'te terör saldırısına uğrayan Bataclan konser salonu ile "A la Bonne Bière" isimli kafeyi ziyaret etti.

Ban, burada yaptığı konuşmada, "Paris, sanat ve kültür yaşamının sembolü olan bir şehir. Burası ayrıca teröre karşı bir direnişin de sembolü. BM ve dünya halkları zor günler geçiren Paris halkı ile dayanışma içinde" dedi.

Ban, saldırılarda yaşamını yitirenler anısına saygı duruşunda bulundu.

U2'nin Paris konserine sürpriz davetli

Bu arada, ünlü İrlandalı müzik grubu U2'nun 7 Aralık Pazartesi günü Paris'te Bercy spor ve sergi sarayında vereceği konsere, terör saldırıları olduğu sırada Bataclan salonunda sahnede olan ABD'li metal grubu ''Eagles of Death''ın üyelerinin de katılacağı bildirildi. ABD'li grubun, konserde kısa süre sahne alması bekleniyor.

U2'nun solisti Bono, CNN kanalına yaptığını açıklamada, terör saldırılarından çok etkilendiğini belirterek, "Streets of Surrender" isimli şarkı yazıp bestelediğini bildirdi. Şarkıda terör saldırısı ile birlikte sığınmacı krizine ve Türkiye'de cansız bedeni kıyıya vuran Suriyeli Aylan bebeğe de atıfta bulunuluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...