Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hazar Denizi'nde hayatını kaybedenler anıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Hazar Denizi'nde hayatını kaybedenler anıldı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hazar Denizi'ndeki Güneş petrol yatağındaki 10. platforma çıkan yangında hayatını kaybedenler anıldı.

Hazar Denizi'ndeki Güneşli petrol yatağındaki 10. platformda çıkan yangın sırasında kaybolan ve ölen işçiler için karanfil bırakıldı.

Sosyal paylaşım sitelerinde duyurulan etkinlikle bir araya gelen Bakülü gençler Hazar kıyısında toplanarak kaza kurbanlarını andı. İşçilerin anısına sahile karanfiller dizilirken bazı gençler karanfilleri denize attı.  Etkinliğe katılan vatandaşlar kaybolan işçilerin bulunması için dua etti.

Güneşli petrol yatağı bünyesindeki 10. platformda 4 Aralık'ta gaz borusunun patlaması sonucu yangın çıkmıştı. Bu esnada platformda bulunan 63 işçiden 33'ü kurtarılmış, 1 kişinin cesedine ulaşılmıştı. Bindikleri botun halatının kopması sonucu denize düşen 29 işçi henüz bulunamadı. 

Arama kurtarma ve itfaiye ekipleri platformda çıkan yangının söndürülmesi ve kayıpların bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...