Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail polisi Batı Şeria'da bir Filistinliyi vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
İsrail polisi Batı Şeria'da bir Filistinliyi vurdu

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Batı Şeria'nın El-Halil kentinde, "Yahudi yerleşimciyi bıçaklayarak ağır yaraladığı" iddia edilen Filistinlinin, İsrail polisi tarafından vurulduğu bildirildi.

İsrail Polis Sözcüsü Micky Rosenfeld yaptığı yazılı açıklamada, El-Halil kentinde Yahudi yerleşimciyi bıçakladığı iddiasıyla bir Filistinlinin polisler tarafından vurulduğunu belirtti.

Yahudi yerleşimcinin hastanede tedavi edildiği belirtilen açıklamada, vurulan Filistinlinin sağlık durumuna ilişkin ise bilgi verilmedi. 

İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları ve Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları nedeniyle bölgede gerginlik giderek artarken, Ekim ayı başından bu yana öldürülen Filistinlilerin sayısının 115'e ulaştığı ve aynı dönemde 21 İsraillinin de hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Öte yandan İsrail'in, "tehdit unsuru olmayan Filistinlileri sokak ortasında yargısız infaza tabi tutması" insan hakları örgütlerinin eleştirilerine neden oluyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...