Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İran Ankara'yı tehdit etti!

İran Ankara'yı tehdit etti!

DÜNYA Haberleri

İran'dan tehdit: Türkiye zaten Irak, Rusya ve Suriye'yi karşısına aldı şimdi de sorunlarını daha da artıracak olan İran'ı eklemeye çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Muhammed Bagher Nobakth, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen Ağustos ayında Ruhani'yi telefonla arayarak İran medyasında kendisi ve ailesi hakkında çıkan haberler konusunda uyardığı yolundaki sözlerinin kabul edilemez ve gerçek dışı olduğunu savundu.

TÜRKİYE'YE ÜSTÜ KAPALI TEHDİT
İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif'in her zaman Türkiye'den daha güçlü devletleri İran halkını tehdit etmemesi konusunda uyardığını söyleyen Nobakth, “Türkiye şu anda Irak, Rusya ve Suriye ile karşı karşıya. Şaşırtıcı olan şu ki, bunlara bir de kesinlikle sorunlarını daha da artıracak olan İran'ı eklemeye çalışıyor" diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...