Rus jetleri köyü vurdu: 15 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: aa
Rus jetleri köyü vurdu: 15 ölü

DÜNYA Haberleri  / aa

Rus jetlerinin Cebel Ekrad bölgesine yönelik hava saldırılarında çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 15 kişi hayatını kaybetti

Rus jetlerinin Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Cebel  Ekrad bölgesine yönelik hava saldırılarında çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan  15 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. 
 
AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, rejim ordusu ve  Rus savaş uçaklarının Türkmendağı ile Cebel Ekrad bölgelerinde gerçekleştirdiği  saldırıları aralıksız devam ediyor. 

 Kaynaklar, Rus jetlerinin akşam saatlerinde bölgedeki Merand köyüne  yönelik düzenlediği saldırılarda bombaların evlere isabet ettiğini bildirdi. 
 
Çok sayıda sivil savunma ve itfaiye ekibinin sevk edildiği köyde, ilk  belirlemelere göre çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 15 kişinin öldüğü, çok  sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. 
 
 Enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğü, ölü sayısının artabileceği  kaydedildi. 
 
    Öte yandan, Rus jetleri ve Esed güçlerinin, Cebel Ekrad'da yer alan  Kbeyne, Künsübbe, El Tüffahiye köyleri ile Türkmendağı'na yönelik saldırıları  sürüyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: aa
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...