Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsviçre'de kırmızı alarm!

Düzenleyen:
İsviçre'de kırmızı alarm!

DÜNYA Haberleri

Cenevre'de polis alarm verdi. Paris saldırısıyla bağlantısı olan kişiler aranıyor.

İsviçre'nin Cenevre şehrinde polisin alarm seviyesini yükselttiği ve 13 Kasım'da Paris'te düzenlenen DAEŞ saldırılarıyla ilgisi olduğu belirtilen 4 kişinin arandığı açıklandı. 

Cenevre Kantonu Polis Ofisi'nden yapılan açıklamada, dün öğleden sonra yetkililere "Cenevre ve civarında terör şüphelilerinin olabileceği" bilgisinin ulaşması üzerine terör tehdidi seviyesinin artırıldığı ifade edildi. Terör tehdidi nedeniyle Cenevre'de güvenlik önlemlerinin ve güvenlik güçlerinin sayısının artırıldığı belirtilen açıklamada, mevcut durumda konuya ilişkin daha fazla bilgi paylaşılamayacağı kaydedildi. 

Cenevre'de bulunan Birleşmiş Milletler'deki bir emniyet yetkilisi Reuters'e İsviçreli yetkililerin 4 kişiyi aradığını söyledi.

Olağandışı bir diğer gelişme olarak da, Birleşmiş Milletler'de görev yapan güvenlik güçlerinin MP5 yarı otomatik silahlarla kontrol noktalarında arama yaptığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...