Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus uçakları Halep'te yerleşim yerini vurdu: 5 ölü

Düzenleyen:
Rus uçakları Halep'te yerleşim yerini vurdu: 5 ölü

DÜNYA Haberleri

Rus savaş uçaklarının Halep'in muhaliflerin kontrolündeki Karm Homad mahallesine düzenlediği saldırıda 5 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

Rusya'ya ait savaş uçaklarının Halep'in muhaliflerin kontrolündeki Karm Homad mahallesine düzenlediği saldırıda 5 kişinin öldüğü, 12 kişinin de yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Halep'teki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rusya'ya ait savaş uçaklarının Halep'in muhaliflerin kontrolündeki Karm Homad mahallesine düzenlediği saldırıda 5 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

Rusya Savunma Bakanlığı, 30 Eylül'de Suriye topraklarındaki DAEŞ hedeflerine yönelik hava operasyonları başlattığını duyurmuştu. Ancak Rus uçakları daha çok Humus, Hama, İdlib ve Halep'te ılımlı muhaliflere ait karargah ve eğitim kamplarıyla, sivilleri hedef alıyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...