DEAŞ'tan Irak ordusuna ağır darbe!

Düzenleyen:
DEAŞ'tan Irak ordusuna ağır darbe!

DÜNYA Haberleri

Irak'ın Enbar kentinde, Suudi Arabistan sınırı yakınındaki bir karakolu hedef alan bombalı saldırıda 6 sınır muhafızı öldü.

AA muhabirine konuşan Yarbay Ahmed ed-Duleymi, bomba yüklü araçla Enbar'ın batısında, Irak-Suudi Arabistan sınırında bulunan sınır karakolunu hedef alan bir saldırı düzenlendiğini ifade etti.

Duleymi, saldırıda ilk belirlemelere göre, sınır muhafızlarına bağlı 1. Alay Komutanı Yarbay Hüseyin Kuli ve 5 askerin hayatını kaybettiğini, 14 askerin yaralandığını ve karakolda büyük maddi hasar olduğunu kaydetti.

​DAEŞ 3 IRAKLI KOMUTANI ÖLDÜRDÜ

Öte yandan AA muhabirine konuşan Yarbay Cemal el-Cuburi, "DAEŞ Musul'da rehin aldığı Albay Muvaffak el-Cuburi, Albay Samir Hasan ve Binbaşı Mustafa Hamza'yı öldürdü" dedi.

Cuburi, söz konusu kişilerin 10 Haziran'da DAEŞ'le girilen çatışmalarda Musul'dan çekilen 3'üncü Bölük'ün komutanları olduğunu ve olaylar sırasında DAEŞ tarafından rehin alındıklarını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...