Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

New York'ta ışık gösterisine yoğun ilgi

Düzenleyen:
New York'ta ışık gösterisine yoğun ilgi

DÜNYA Haberleri

ABD'nin New York kentinde "Hissiyat Müzesi" adlı ışık ve renk gösterisi, her gün binlerce ziyaretçiden büyük ilgi görüyor.

ABD'nin New York kentinde "Hissiyat Müzesi" (Museum of Feelings) adlı ışık ve renk gösterisi, her gün binlerce ziyaretçiden büyük ilgi görüyor.

Aşağı Manhattan bölgesindeki Battery Park'ta ziyarete açılan "Hissiyat Müzesi" adlı gösteri çadırında, 5 farklı hissi temsil eden 5 odada ilginç ışık ve renk gösterileri yapılıyor.

Günde yaklaşık 3 bin kişinin ziyaret ettiği çadırda, "iyimserlik", "sevinç", "canlılık", "coşku" ve "sakinlik" hislerini temsil eden odaların her birinde farklı renklerin hakim olduğu ışık ve ses gösterileri yapılıyor.

Gösteride iyimserliği kırmızı, sevinci yeşil, canlılığı mavi, coşkuyu turuncu, sakinliği ise beyaz temsil ediyor. Odalardaki ışık ve ses gösterileri, ayna, disko topu, sis makinesi ve fiber optik aydınlatıcı gibi gereçlerle destekleniyor.

Özellikle turistlerden büyük ilgi gören gösteride ziyaretçiler bol miktarda özçekim yapıyor. Ziyaretçilerin önünde uzun kuyruklar oluşturduğu "Hissiyat Müzesi" salı gününe kadar açık kalacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...