Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin, Türkiye'nin de etkisiyle rekor kıracak

Düzenleyen:
Putin, Türkiye'nin de etkisiyle rekor kıracak

DÜNYA Haberleri

Putin’in 17 Aralık’ta düzenleyeceği geleneksel ‘yılsonu büyük basın toplantısına’ yerli ve yabancı gazetecilerden büyük ilgi var..

Putin’in düzenleyeceği toplantıya katılmak için 1390’dan fazla basın mensubunun akreditasyon başvurusu yaptığı açıklandı. Bu rakam, son beş yılın rekoru anlamına geliyor. Putin’in geçen yılki büyük basın toplantısına 1259 gazeteci akredite olmuştu.
Toplantının yeri henüz netleştirilmezken, mekân bilgisinin gazetecilerin elektronik adreslerine gönderilecek posta ile duyurulacağı belirtildi.
Rusya Devlet Başkanı Putin’in yerli ve yabancı basın mensuplarının sorularına yanıt vereceği toplantı, 17 Aralık günü Moskova saatiyle 12.00’da başlayacak. Program Rossiya 1, Rossiya 24 ve ORT televizyon kanallarından naklen yayınlanacak.
Putin, 2001 yılından beri (başbakanlık koltuğuna oturduğu 2008-2012 dönemi hariç) her yıl basın toplantısı düzenliyor. 2008 yılında tam 4 saat 40 dakika boyunca gazetecilerin sorularını yanıtlayarak rekor kıran Putin, geçen yılki toplantıda da 3 saat 10 dakika içinde 53 soruya yanıt vermişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...