Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çin'deki heyelanda kayıp sayısı artıyor

Düzenleyen:
Çin'deki heyelanda kayıp sayısı artıyor

DÜNYA Haberleri

Çin'in Guangdong eyaletinde meydana gelen heyelanda kayıpların sayısının 91'e çıktığı bildirildi.

Şinhua ajansının haberinde, ülkenin güneyinde bulunan Guangdong eyaletinin Şıncın kentindeki organize sanayi bölgesinde meydana gelen heyelanda, 59'u erkek ve 32'si kadın olmak üzere 91 kişinin kayıp olduğu belirtildi.

 Bölgedeki heyelanda 13'ü alçak bina olmak üzere toplamda 33 binanın toprak altında kaldığı ve 60 bin metrekarelik alanın da 6 metreye kadar varan kalınlıkta çamurla kaplandığı ifade edildi.

Öte yandan heyelanın etkisiyle devlete ait PetroChina'nın Batı-Doğu doğalgaz boru hattında patlama olduğu belirtilirken, patlamayla hasar gören 400 metre uzunluğundaki doğalgaz boru hattın boşaltıldığı ve yerine geçici boru hattı inşa edileceği kaydedildi.

Bölgede bin 500'den fazla ekip ile arama kurtarma çalışmaları devam ederken, şu ana kadar 14 kişinin kurtarıldığı açıklandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...