"Pensilvanya’daki çete lideri başta olmak üzere..."

Düzenleyen: / Kaynak: iha
"Pensilvanya’daki çete lideri başta olmak üzere..."

DÜNYA Haberleri  / iha

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz" dedi.

İstanbul Dostluk Derneği Üyelerini kabulünde konuşan Erdoğan, tüm İslam aleminin ve Türkiye’nin bu gece idrak edilecek Mevlid Kandilini kutladı. Paralel yapının PKK ile kol kola girdiğini anlatan Erdoğan, hatanın affedilebileceğini ama ihanetin asla affedilemeyeceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıyla mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade ederek, "Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Fizan’a da gitseler, yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak" diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...