Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

1 milyon Rus Türkiye'ye mecburen gelecek

Düzenleyen:
1 milyon Rus Türkiye'ye mecburen gelecek

DÜNYA Haberleri

Rusya Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği Başkanı Rizayeva,, “En kötü ihtimalle 1 milyon Rus vatandaşı yine Türkiye’de olacak” dedi.

Rusya Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği Başkanı Rimma Rizayeva, Türk ve Rus evliliğinden oluşan 250 bin aile bulunduğunu söyledi.

Bunların anneannesi, babaannesi, halası ve teyzesi bulunduğunu belirten Rizayeva, “En kötü ihtimalle 1 milyon Rus vatandaşı, yaz aylarında yine Türkiye’de olacak” dedi.

Kendisinin hem Türk hem de Rus vatandaşı olduğunu ifade eden Rizayeva, “Biz bu yaşanan gerginliklerin bir an önce bitirilmesini istiyoruz. Bu gerginliği fırsat bilen İsrail ve Yunanistan, Rus turistlerin kendi ülkelerine gelmesi için davet ve kampanyalar yapıyor. Rusya ile Türkiye arasında dostluk olmalı, sohbet, muhabbet olmalı. Gerginliğin hiçbir ülkeye faydası yok. Türkiye’den ev alan Ruslar da var. Onlar henüz evlerini satmadı. Onlar da tatil için Türkiye’ye gelecektir” diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...