Putin'den 5 kente karargah talimatı

Düzenleyen:
Putin'den 5 kente karargah talimatı

DÜNYA Haberleri

Kremlin'in açıklamasına göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'terörle mücadele amacıyla Rusya'nın denize kıyısı bulunan beş kentte operasyonel karargah kurulması' yönünde talimat verdi.

 Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Rus lider, Kaspiysk, Murmansk, Petropavlovsk-Kamçatka, Simferopol ve Güney Sahalin'de operasyonel karargahlar kurulmasını istedi. Açıklamada, "Putin'in talimatı terörle mücadele alanında güç kullanımı planlamasının, federal ve bölgesel idari birimlerdeki imkanların kullanımının organize edilmesi amacıyla verdiği ifade edildi.  Açıklamada, Talimatın kapsamına bölgesel denizlerde, münhasır ekonomik bölgelerde, Rusya'nın kıta sahanlığında ve Rusya'nın egemenliğini sürdürdüğü diğer deniz sularında terörle mücadele operasyonlarının organizasyonunun girdiği de belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...