Rusya PYD'nın önünü açmak için Azez'e saldırıyor

Düzenleyen:
Rusya PYD'nın önünü açmak için Azez'e saldırıyor

DÜNYA Haberleri

Rus uçakları, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'ye yol açmak için Halep'in kuzeyinde yönetim karşıtlarının kontrolündeki Azez ilçesine yoğun şekilde saldırı düzenledi.

Rus savaş uçaklarının, Halep'in kuzeyi ve Lazkiye'nin kuzeydoğusunda bulunan Bayırbucak  bölgesi ile İdlib ve Dera'da muhaliflerin kontrolündeki cephelere saldırı düzenlediği bildirildi.  

AA muhabirinin Halep'teki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Rus uçakları, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'ye yol açmak için Halep'in kuzeyinde yönetim karşıtlarının kontrolündeki Azez ilçesine yoğun şekilde saldırı düzenledi.

Rus uçakları ayrıca, Halep'te Miniğ askeri havaalanı çevresi, Malikiye köyü, İdlib ve Dera'nın Şeyh Miskin, Hreytan ve Deyr Cemel beldeleri ile muhaliflerin kontrolündeki Asya kırsalı ve Lazkiye'nın kuzeyindeki Bayırbucak bölgesindeki alanlara hava saldırısı gerçekleştirdiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...