Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suudi Arabistan'da silahlı saldırı

Düzenleyen:
Suudi Arabistan'da silahlı saldırı

DÜNYA Haberleri

Suudi Arabistan'ın El-Katif kentinde devriye gezen polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir sivilin hayatını kaybettiği, bir çocuğun yaralandığı bildirildi.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın haberine göre, ülkenin doğusunda yer alan ve önceki gün idam edilen Şii din adamı Ayetullah Nemr Bakır en-Nemr'in memleketi olan Katif kentinde kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından polislere yönelik saldırı gerçekleştirildi. Olay yerinde bulunan bir sivil yaşamını yitirirken, bir çocuk da yaralandı.

Suudi Arabistan yönetiminin, aralarında Suudi vatandaşı Şii din adamı Ayetullah Nemr Bakır en-Nemr'in de bulunduğu 47 kişinin idam cezasının infaz edildiğini duyurmasının ardından Şiilerin çoğunlukta olduğu Katif kentinde gösteri ve kamuya ait binalara saldırılar olmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...