Blair'in suistimali yasak getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Blair'in suistimali yasak getirdi

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

İngiltere'nin eski Başbakanı Blair'in ülkenin birçok büyükelçiliğinde ücretsiz konakladığı anlaşılınca, Dışişleri Bakanlığı büyükelçilik kaynaklarını eski başbakanların kullanmasını yasakladı.

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'in ülkenin birçok büyükelçiliğinde ücretsiz konakladığı ve hizmetlerden faydalandığı ortaya çıkınca, Dışişleri Bakanlığı büyükelçilik kaynaklarının eski başbakanlar ve bakanlar tarafından kullanılmasını yasakladı. 

İngiltere Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, kaynakların ve büyükelçilik personelinin uygunsuz kullanılmasını önlemek için böyle bir uygulama başlatmaya karar verildiğini açıkladı. Yeni uygulamayla, büyükelçilikler eski İngiliz hükümet yetkilileri için program ayarlayamayacak ve yetkililer büyükelçilik rezidanslarında konaklayamayacak. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...