Irak ordusunda büyük kayıp!

Düzenleyen: / Kaynak: aa
Irak ordusunda büyük kayıp!

DÜNYA Haberleri  / aa

Enbar'da DAEŞ ile çatışmaya giren Irak güçlerinden 45 kişi öldü, 37 kişi yaralandı.

Enbar'da DAEŞ ile Iraklı güçler arasındaki çatışmalarda asker ve aşiret gücü mensuplarından 45 kişinin öldüğü, 37'sinin yaralandığı bildirildi. Enbar'a bağlı Hadise'deki ordu kaynaklarından alınan bilgiye göre, son 12 saat içerisinde DAEŞ ile yaşanan çatışmalarda 45 asker ve aşiret gücü mensubu öldü, 37 kişi yaralandı.
Irak ordusuna bağlı Enbar'da görevli Albay Velid Abid, Iraklı güçlerle DAEŞ militanları arasında Ramadi'nin batısındaki Hadise ve Bervane'de yoğun çatışmaların yaşandığını ifade ederek, Iraklı güçlerin yaklaşık 200 DAEŞ militanını öldürdüğünü ve bazıları bomba yüklü 100'e yakın aracı imha ettiğini söyledi.
"Irak hava kuvvetleri ve koalisyon güçlerine bağlı savaş uçaklarının desteği olmazsa DAEŞ, Hadise ve Bervane'yi ele geçirmişti" diyen Abid, çatışmaların devam ettiğini aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: aa
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...