Mısır'da İhvan yetkilisi öldürüldü

Düzenleyen:
Mısır'da İhvan yetkilisi öldürüldü

DÜNYA Haberleri

Mısır'ın Feyyum kentinde Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) yetkilisinin güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

İhvan'ın Feyyum'daki yetkililerinden Muhammed Mahmud Avad'ın (30) ailesine yakın kaynaklar, güvenlik güçlerinin yatsı namazının ardından camiden çıktığı sırada Avad'ı ateşli silahla vurarak öldürdüğünü öne sürdü.

Avad'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilirken, konuyla alakalı Mısır makamlarından henüz resmi açıklama yapılmadı.

Üç üniversite öğrencisi öldürülmüştü

Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak'tan geçen perşembe yapılan yazılı açıklamada da güvenlik güçlerinin, Şarkıyye kentinde üniversite yurduna düzenledikleri baskında "Zakazik Üniversitesi rektörünü yaralandıkları" iddia edilen 3 öğrenciyi öldürdüğü belirtilmişti. Emniyet kaynakları ise konuyla alakalı olarak "İhvan mensubu 3 kişinin güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldüğünü" öne sürmüştü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...