Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki ay oğullarının cansız bedeniyle yaşadılar

Düzenleyen:
İki ay oğullarının cansız bedeniyle yaşadılar

DÜNYA Haberleri

İspanya’da yaşayan ABD’li bir çift, yedi yaşındaki oğullarının ölümünü kabullenemeyince iki ay boyunca çürüyen cesetle birlikte yaşadığı ortaya çıktı.

Yetkililer Bruce ve Shrell Hopkins çiftinin astım hastası oğulları Caleb’in İspanya’nın Kuzey Doğu’sundaki Girona kentinde bulunan evlerinde yaklaşık iki ay önce hayatını kaybettiğini söyledi. Konuyla ilgili açılan davada konuşan savcı Enrique Barata, “Çift bu acı olaydan sonra gerçeklikle bağlantılarını kaybetmiş. Onlar cesedin çevresinde, cesetle birlikte normal hayatlarını sürdürmeye devam etmiş, oğullarının öldüğünü kabul edememiş ” dedi.

Caleb’in cansız bedeninin Hopkins çiftinin evine kirayı toplamak için giden ev sahibinin korkunç durumu fark edip polisi aramasının ardından bulunup morga kaldırıldığı açıklandı.

“ARTIK KABULLENDİLER”
Ailenin savunma avukatı mahkemede çiftin artık çocuklarının ölümünü kabullendiğini ve onun yasını tutmaya başladığını söyledi. Caleb’in ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından resmen tespit edileceğinin umulduğu belirtilirken, savcılık Hopkins çiftinin “ihmal sonucu cinayet”le yargılandığını belirtti.

Yetkililer, ABD’nin Detroit kentinden gelen çiftin “geleneksel tıbba” inanmadığını ve oğullarına ihtiyaç duyduğu astım tedavisini uygulamadığını ve bu nedenle onun ölümünden sorumlu tutulmaları gerektiğini söyledi.

Savunma avukatları Hopkins çiftinin oğullarını ölmüş olarak bulduğunu ve kalp masajı ve suni teneffüs yaparak onu hayata döndürmeye çalıştığını söyledi ve acılı anne babanın serbest bırakılması gerektiğini savundu.

Çiftin 12 ve 14 yaşlarındaki diğer iki çocuğu devlet korumasına alındı.

Dava devam ediyor.

Kaynak: Hürriyet

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...