İran, Kızılay'ın gönderdiği yardımlara kendi logosunu yapıştırıyor!

İran, Kızılay'ın gönderdiği yardımlara kendi logosunu yapıştırıyor!

DÜNYA Haberleri

Türkiye tarafından Lübnan'da bulunan mültecilere gönderilen yardım paketlerinin Hizbullah tarafından değiştirildiği iddia edildi.

Türkiye'den Lübnan'da bulunan Suriyelimültecilere gönderilen ve üzerinde Türk Kızılay'ına ait etiketlerin olduğu yardımpaketlerinin Hizbullah tarafından değiştirildiği sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla ortaya çıktı.
Türkiye ve diğer ülkelerinin Lübnan'da bulunan mülteci kampına gönderdiği yardım paketleri Haber7'nin haberine göre; Hizbullah tarafından mültecilere teslim ediliyor.
YARDIMLAR İRAN'DAN GELMİŞ HAVASI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR
Twitter'da paylaşılan fotoğrafta Hizbullah'ın açıkça Türk Kızılay'ından gelen yardım paketlerinin üzerine İran Kızılayı'nın logosunu yapıştırdığı görülüyor. Hizbullah Lübnan'daki mültecilere size bir tek İran yardım ediyor algısı oluşturmaya çalıştığı ve ülkedeki varlığını korumayı amaçladığı açıkça belli oluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...