#}

Filistinli Ahmet ailesinin yakılarak öldürüldüğünü bu hafta öğrenecek

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Filistinli Ahmet ailesinin yakılarak öldürüldüğünü bu hafta öğrenecek

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yahudi yerleşimcilerin saldırısında ailesi yanarak can veren, kendisinin de vücudunun yüzde altmışı yanan dört yaşındaki Filistinli Ahmet Devabişe, yaşananları bu hafta bir psikiyatrist eşliğinde öğrenecek.

AA muhabirine konuşan Ahmet Devabişe’nin amcası Nasır Devabişe, yeğeninin olup bitenlerden habersiz hastaneden çıkıp ailesine kavuşacağı günün hayalini kurduğunu belirterek, “Ondan gerçeği daha fazla saklayamayız. Bununla bir şekilde yüzleşmek zorunda” dedi.

"Olaylar anlatılırken bütün aile Ahmet'in yanında olacağız"

Ahmet’e ailesinin başına gelenleri bu hafta eksiksiz olarak anlatmayı planladıklarını söyleyen amca Devabişe, “Kendisine bir psikiyatrist yaşananları anlatacak. Bunu yapmak zorundayız. Biz de tüm aile olarak yanında olacağız” diye konuştu.

"Torunuma ailesinin başına gelenleri anlatacağımız gün hayatımdaki en zor gün olacak"

Geçtiğimiz ay hastanede AA muhabirine konuşan Ahmet’in dedesi Hüseyin Devabiş’e, “Torunuma ailesinin başına gelenleri anlatacağımız gün hayatımdaki en zor gün olacak. Anne babası ve kardeşinin nerede olduğunu sorduğunda kalbime bir hançer saplanmış gibi hissediyorum” demişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...