Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meksika'da kadın milletvekili uyuşturucu baronunu ziyaretten sorgulanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Meksika'da kadın milletvekili uyuşturucu baronunu ziyaretten sorgulanacak

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Meksikalı kadın milletvekili, hapishaneden kaçan ancak operasyonla yakalanan "El Chapo" lakaplı "uyuşturucu baronu" Guzman ile ilişkisi konusunda sorgulanacak.

Meksika'da yaklaşık altı ay önce ülkenin en iyi korunan hapishanesinden firar eden ve 8 Ocak'ta tekrar yakalanan "El Chapo" lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Archivaldo Guzman Loera'yı cezaevinde yasa dışı yollardan ziyaret eden bir kadın milletvekilinin konuyla ilgili olarak sorgulanacağı bildirildi.

Meksika Başsavcılığı, nisan ayında sahte belgeler kullanarak hapishanedeki "El Chapo'yu" ziyaret eden Sinaloa eyaleti milletvekili Lucero Guadalupe Sanchez'in sorgulanmak üzere başkent Meksiko'ya götürüldüğünü açıkladı.

Sanchez, sahte belgelerle yaptığı ziyaretin ortaya çıkmasının ardından herhangi bir ceza almamış ancak partisindeki görevinden istifa etmişti.

Meksiko Başsavcısı Arely Gomez, yerel bir gazeteye pazartesi günü verdiği röportajda, hükümet yetkililerinin, Sanchez'in yılbaşı arifesini Sinaloa'da Guzman ile geçirdiğini düşündüklerini söylemişti.

Meksika'da magazin basınında yer alan haberlerde de Sanchez ve Guzman'ın sevgili olduğu ve iki çocuklarının bulunduğu iddiaları yer almıştı. Öte yandan taraflar bu iddiaları doğrulamadı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...