Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mistura'dan pozitif mesajlar aldık

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mistura'dan pozitif mesajlar aldık

DÜNYA Haberleri  / AA

Cenevre'deki Suriye muhalefeti sözcülerinden el-Muslet, "Gelişmeler pozitif, Mistura'dan pozitif mesajlar aldık. Yarın de Mistura ile tekrar görüşeceğiz" dedi.

Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) sözcülerinden Salim el-Muslet, BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile görüşmelerinden pozitif mesajlar aldıklarını söyledi.

İsviçre'nin Cenevre kentinde, de Mistura ile yaptıkları ilk görüşme sonrasında basına konuşan el-Muslet, de Mistura ile yarın tekrar görüşeceklerini söyledi.

El-Muslet, "Gelişmeler pozitif. De Mistura'dan pozitif mesajlar aldık. Yarın, de Mistura ile tekrar görüşeceğiz" dedi.

BM'den gelen yazılı açıklamada, de Mistura'nın yarın yerel saatle 11.00'de Suriye rejimi delegeleriyle, saat 17.00'de ise MYK heyeti ile görüşeceği bildirildi.

Suriye'deki krize siyasi çözüm bulmak amacıyla Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde başlatılan barış görüşmelerine katılmak üzere Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (HNC) heyeti, dün Cenevre'ye gelmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...