HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Netanyahu'dan Hamas'a 'tünel' tehdidi

Düzenleyen: /
Netanyahu'dan Hamas'a 'tünel' tehdidi
Netanyahu, İsrail, Haber

DÜNYA Haberleri

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'a, tünelleri İsrail karşıtı saldırılar için kullanması durumunda "büyük bir güçle" karşılık verecekleri tehdidinde bulundu.

Ülke dışındaki İsrailli büyükelçiler toplantısında konuşan Netanyahu, "Başta Hamas olmak üzere tüm tehditlere karşı sistematik bir şekilde ve temkinli olarak çalışmalar yürüttüklerini, savunma ve saldırı tekniklerini kullandıklarını" ifade etti.
"Tüneller yoluyla saldırı düzenlenmesi durumunda Hamas'a, son savaşta kullandığımızdan çok daha büyük bir güçle karşılık veririz" diyen Netanyahu, savunma ve saldırı güçlerinin hızlı geliştiğini, bunun test edilmesini kimseye tavsiye etmediğini belirtti.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, tünellerin Gazze'yi savunmak ve korumak için kazıldığını söylemiş, söz konusu tünellerin Filistin topraklarını özgürleştirmek için başlangıç noktası olduğunu ifade etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...