HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Moskova'da fabrika yangını: 1'i bebek 12 ölü

Düzenleyen: /
Moskova'da fabrika yangını: 1'i bebek 12 ölü
Moskova Yangın, Yangın, Haber

DÜNYA Haberleri

Moskova'da Sovyet devrinden kalma bir tekstil fabrikasında çıkan yangında son bilgilere göre birisi henüz bebek, 12 kişi hayatını kaybetti.

Moskova'nın kuzeydoğusunda Sovyet devrinden kalma eski bir tekstil fabrikasının içindeki bir özel üretim tesisinde çıkan yangında son bilgilere göre birisi henüz bebek, 12kişi hayatını kaybetti. Dün gece yarısı başlayan ve hızla yayılan yangının, eski fabrika binasının bir bölümünde yastık üretimi yapılan işletmede çıktığı, kimlikleri belirlenemeyecek halde yanarak can veren kişilerin Orta Asya kökenli göçmen işçiler olduğu belirtildi.  Strominka Ulitsa 25 numara adresinde, 500 m2'lik alanda etkili olan yangın sabaha doğru söndürülebildi. Yangının sebebi belli değil. İşçilerin çalıştıkları yerde yaşadıkları, elektrik kontağından yangın çıkmış olabileceği söyleniyor. Ancak kundaklama ihtimali de inceleniyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...