HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Esed güçleri Muadamiye'ye varil bombası ile saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Esed güçleri Muadamiye'ye varil bombası ile saldırdı
Muadiye, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye ordusuna ait bir uçağın başkent Şam'da muhaliflerin denetimindeki Muaddamiyet eş-Şam bölgesine varil bombasıyla saldırdığı ve saldırıda 90 kişinin hastaneye kaldırıldığı belertildi.

Suriye ordusuna ait bir helikopter tarafından başkent Şam'da muhaliflerin denetimindeki Muaddamiyet eş-Şam bölgesine ''zehirli gaz'' içeren varil bombasıyla düzenlenen saldırı sonucu, 90 kişinin hastanede tedavi altına alındığı ileri sürüldü. 

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, rejim güçlerine ait bir helikopterle başkent Şam'ın batısındaki muhaliflerin kontrolündeki Muadamiye ilçesine ''zehirli gaz'' içeren varil bombasıyla saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonrası gazdan etkilenen 90 kişi, sahra hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Şam'ın batısında yer alan merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Muaddamiye ilçesi, 3 yıldır rejim ve Hizbullah milislerinin kuşatması altında tutuluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...