Rus uçakları Suriye'de sivilleri vurdu: 4 ölü, 60 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rus uçakları Suriye'de sivilleri vurdu: 4 ölü, 60 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Rus uçaklarının Halep'in Anadan ilçesine düzenlediği 20 hava saldırısı sonucu 4 kişi öldü, 60 kişi yaralandı.

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyindeki muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği 20 hava saldırısı sonucu 4 kişinin öldüğü 60 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin ilçedeki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus uçakları Anadan ilçesinde 20 hava saldırısı düzenledi. Rus uçaklarının bombardımanının ardından 4 sivilin hayatını kaybettiği, 60 kişinin de yaralandığı kaydedilirken, ilçede birçok yerleşim yerinin yıkıldığı ve hasar gördüğü belirtildi.

Bu arada Anadan'daki yerel aktivistlerden Muhammed Kurab ise sivil savunma ekiplerinin Rus uçaklarının saldırıları sonucu yıkılan evlerin enkazı altında ölü ve yaralı çıkartığını söyledi.

Rus jetlerinin saldırılarının Halep'in kuzeyindeki bölgelerde devam ettiğine değinen Kurab, halkın saldırılar nedeniyle dışarıya çıkmaya korktuğunu vurguladı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...