Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kabil'deki intihar saldırısında ölü sayısı 20'ye yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kabil'deki intihar saldırısında ölü sayısı 20'ye yükseldi

DÜNYA Haberleri  / AA

Afganistan'ın başkenti Kabil'de, Sınır Polisi Genel Müdürlüğüne düzenlenen intihar saldırısında yaşamını yitirenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Taliban'ın üstlendiği saldırıda 29 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Sedik Sediki, yaptığı açıklamada, Kabil'in Deh Mazang bölgesinde Sınır Polisi Genel Müdürlüğü yakınında dün düzenlenen intihar saldırısında ölenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini söyledi. 

Saldırıda 29 kişinin yaralandığını ifade eden Sediki, polis merkezine girmeye çalışan saldırganın polis tarafından fark edildikten sonra üzerindeki bombayı patlattığını, ölen ve yaralananların çoğunun sivil olduğunu aktardı.

Daha önce, Kabil Polis Sözcüsü Beşir Mücahid, saldırıda ikisi polis 9 kişinin öldüğünü, 12 kişinin de yaralandığını açıklamıştı.

Saldırıyı, Taliban üstlendi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...