'Krizin çözümü için her türlü çabanın gösterilmesi gerek'

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
'Krizin çözümü için her türlü çabanın gösterilmesi gerek'

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura, "Tarafların birbirine güvenmediği bir ortamda görüşmelerinin başarısız olma ihtimali her zaman var, bu nedenle de çözüm için çaba gösterilmesi gerek" dedi.

Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinin başarısız olma ihtimalinin olduğunu söyledi. 

De Mistura, İsviçre televizyonu RTS'ye yaptığı açıklamada, daha önce Cenevre'de yapılan iki görüşmenin de başarısız olduğunu hatırlatarak, "Görüşmeler bu sefer de başarısız olursa Suriye için artık umut kalmayacak" dedi. 

Çarşamba günü farklı heyetlerle bir araya geleceğini de ifade eden Mistura, görüşmelerin çökmesine ilişkin bir soruya, "Tarafların birbirinden nefret ettiği, birbirine güvenmediği bir ortamda görüşmelerinin başarısız olma ihtimali her zaman var, bu nedenle de krizin çözümü için her türlü çabanın gösterilmesi gerek" diye ekledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...