İsveç Dışişleri Bakanı Wallström: Rusya'nın saldırıları DAEŞ ve Esed rejimini güçlendiriyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İsveç Dışişleri Bakanı Wallström: Rusya'nın saldırıları DAEŞ ve Esed rejimini güçlendiriyor

DÜNYA Haberleri  / AA

İsveç Dışişleri Bakanı Wallström, "Rusya'nın ılımlı muhalefeti bombalamasından son derece endişe duyuyorum. Rusya bu saldırılarıyla DAEŞ'i ve Esed rejimini güçlendiriyor" dedi.

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, Rusya'nın Suriye'de ılımlı muhalefeti bombalayarak terör örgütü DAEŞ'in ve Esed rejiminin güçlenmesine neden olduğunu söyledi.

İsveç Devlet Televizyonu SVT'ye açıklamalarda bulunan Wallström, Rusya'nın Suriye'de ılımlı muhalefeti bombalamayı bir an önce bırakması gerektiğini belirterek, ''Rusya'nın ılımlı muhalefeti bombalamasından son derece endişe duyuyorum. Rusya bu saldırılarıyla DAEŞ'i ve Esed rejimini güçlendiriyor" dedi.

Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR), Cenevre görüşmelerinin ilk beş gününde Rusya'nın hava saldırılarında 131 sivilin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...