Irak'ta Sıcariye kasabası DAEŞ'ten tamamen kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Irak'ta Sıcariye kasabası DAEŞ'ten tamamen kurtarıldı

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak Enbar Operasyonlar Komutanlığı, terör örgütü DAEŞ'in elinde bulunan Ramadi'nin Sıcariye kasabasının tamamen kurtarıldığını açıkladı

Irak Enbar Operasyonlar Komutanlığınca, daha önce terör örgütü DAEŞ'in elinde bulunan Ramadi'nin Sıcariye kasabasının tamamen kurtarıldığı belirtildi.

Enbar Operasyonlar Komutanı İsmail El Hamlavi AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Irak ordusuna bağlı askeri güçler, terörle mücadele timleri ve Enbar Polis Gücü, Ramadi kentine bağlı Sıcariye kasabasını tamamen geri almayı başardı" ifadesini kullandı.

Söz konusu kasabanın kurtarılması sırasında 23 DAEŞ militanının öldürüldüğünü belirten Hamlavi, "Çatışma sırasında 5 asker yaralandı ve kasabada büyük bir hasar meydana geldi. Herhangi bir tehlikenin ortaya çıkmaması için güvenlik güçleri sürekli bir şekilde tetik başında" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...