Rus savaş uçakları Halep'te sivilleri vurdu: 10 ölü

Düzenleyen:
Rus savaş uçakları Halep'te sivilleri vurdu: 10 ölü

DÜNYA Haberleri

Rus uçaklarının Halep'te yerleşim yerlerine yönelik saldırıları sonucu 10 kişi öldü.

Suriye'de Rus savaş uçaklarının, Halep kentinde muhaliflerin kontrolündeki Sahur ile Meşhed mahallelerine yönelik bombardımanı sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

AA muhabirinin Halep'teki sivil savunma yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Rus uçakları, Halep'te rejim karşıtlarının kontrolünde bulunan Sahur ile Meşhed mahallelerindeki yerleşim yerlerine saldırılar gerçekleştirdi.

Rus bombardımanı sonucu 10 sivilin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığını aktaran yetkililer, söz konusu mahallelerde çok sayıda yerleşim yerinin hasar gördüğünü ifade etti.

Sivil savunma ekiplerinin, enkaz altında ölü ve yaralının olup olmadığına dair çalışmalar yürüttüğünü belirten yetkililer, kentin kuzeyindeki beldelerin Rus uçaklarının yoğun bombardımanına maruz kaldığını dile getirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...