Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransa'dan Putin'e çağrı: Derhal son ver

Fransa'dan Putin'e çağrı: Derhal son ver

DÜNYA Haberleri

Hollande: ''Faaliyetlerine son vermesi çağrısı yapıyorum. Çünkü binlerce insan hava saldırıları yüzünden evlerini terk ediyor" dedi.


Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Rusya'ya,  Suriye'deki faaliyetlerine son verme çağrısı yaptı. Fransız ''TF1'' haber kanalına konuşan Hollande, ''Rusya'ya  faaliyetlerine son vermesi çağrısı yapıyorum. Çünkü binlerce insan hava  saldırıları yüzünden evlerini terk ediyor''dedi.

KATLİAM YAPIYORLAR
'Esed rejiminin yönetimi bırakması için gerekenin yapılması  gerektiğini'' kaydeden Hollande, ''Esed halkını, Rusya'nın da yardımıyla   katliamdan geçiriyor''diye konuştu.
   
Fransa, Irak ve Suriye'de terör örgütü DAEŞ'e yönelik hava  operasyonlarına aktif olarak katılıyor. Dışişleri Bakanlığı görevini dün bırakan  Laurent Fabius, basına yaptığı açıklamada, Suriye konusunda ABD Başkanı Barack  Obama’ya eleştirilerde bulunmuş ve Washington’un meydanı boş bırakması yüzünden  Moskova’nın burada devreye girdiğini savunmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...