Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PYD, Tel Rıfat'ın büyük bir bölümünü ele geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PYD, Tel Rıfat'ın büyük bir bölümünü ele geçirdi

DÜNYA Haberleri  / AA

Terör örgütü PYD güçleri, Rus uçaklarının hava desteğiyle Halep'in kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinin büyük bir bölümünde kontrolü sağladı.

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin Rus uçaklarının hava desteğiyle Halep'in kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinin büyük bir bölümünde kontrolü ele geçirdiği bildirildi.

AA muhabirinin Halep'teki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre PYD güçleri, Rus uçaklarının desteğiyle Halep'in kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinin büyük bir kısmını ele geçirdi. Bölgede şiddetli çatışmaların devam ettiğini kaydeden kaynaklar, PYD güçlerinin söz konusu ilçe çevresindeki Kafr Naya ve Şeyh Hilal köyünde de denetimi ele geçirdiğini ifade etti.

Öte yandan Rus uçaklarının yoğun saldırıları soncunda Esed güçlerinin de ilçenin güneyindeki Miskan köyünde denetimi sağladığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...