Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Merkel: Türkiye'nin yanındayız

Düzenleyen:
Merkel: Türkiye'nin yanındayız

DÜNYA Haberleri

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, ''İnsanlık dışı saldırıları yapanlarla mücadelede Türkiye'nin yanındayız'' ifadesini kullandı.

Merkel, yaptığı yazılı açıklamada Ankara'daki terör saldırısını dehşet içinde öğrendiğini, hükümet olarak bunu şiddetle kınadıklarını vurguladı.

Saldırı nedeniyle Türk halkına yönelik, ''Biz Almanlar acınızı paylaşıyoruz. Bu tür insanlık dışı saldırıları yapanlarla mücadelede Türkiye'nin yanındayız'' ifadelerini kullanan Merkel, saldırıda hayatını kaybedenler için taziyelerini bildirirken, yaralılara da "acil şifa" diledi.

DIŞİŞLERİ BAKANI STEİNMEİER

Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier de Ankara'daki terör saldırısı haberinin kendisini sarstığını ifade etti. 

Saldırı ile ilgili henüz ayrıntıların bilinmediğini belirten Steinmeier, saldırıyı "korkakça şiddet olayı" olarak niteledi.

Steinmeier, saldırıda hayatını kaybedenler için taziyelerini bildirirken, yaralılara da "acil şifa" dileğinde bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...