Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlham Aliyev: Azerbaycan halkı her zaman olduğu gibi Türk halkının yanındadır

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İlham Aliyev: Azerbaycan halkı her zaman olduğu gibi Türk halkının yanındadır

DÜNYA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Aliyev, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nu kabul etti. Aliyev yaptığı açıklamada, "Bu ağır günlerde Azerbaycan halkı her zaman olduğu gibi Türk halkının yanındadır" dedi.

Ankara'da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için taziye dileklerinde bulunan Aliyev, olaydan derin üzüntü duyduğunu ifade ederek "Bu ağır günlerde Azerbaycan halkı her zaman olduğu gibi Türk halkının yanındadır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün kendisini aradığını ve Bakü'ye gelemeyeceğini bildirdiğini söyleyen Aliyev, bunu anlayışla karşıladıklarını, Erdoğan'a da taziye dileklerinde bulunduğunu aktardı.

Toplantının öneminden bahseden ve iki kardeş ülkenin birliğini gösterdiğini belirten Aliyev, önemli konuları içeren ve geniş gündemi olan bu toplantının yakın zamanlarda gerçekleştirileceğini söyledi.

Çavuşoğlu da taziye dilekleri için Aliyev'e teşekkürlerini ileterek Aliyev'in ve Azerbaycan halkının her zaman olduğu gibi bu zor günde de Türk halkının yanında olduğunu vurguladı.

Terörün her türlüsüyle her zaman mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizen Çavuşoğlu, terörle mücadeleyi bundan sonra da kararlılıkla devam ettireceklerini bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...