Kral Selman ve Emir Şeyh Temim'den Erdoğan'a taziye telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kral Selman ve Emir Şeyh Temim'den Erdoğan'a taziye telefonu

DÜNYA Haberleri  / AA

Suudi Arabistan Kralı Selman ve Katar Emiri Şeyh Temim, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bu akşam birer telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Suud Kralı Selman ve Katar Emiri Şeyh Temim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptıkları görüşmelerde, Ankara'da can kayıplarına ve yaralanmalara yol açan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, tüm Türk halkına taziye dileğinde bulundular.

Suud Kralı Selman ve Katar Emiri Şeyh Temim'in terörle mücadele konusunda Türkiye ile tam bir dayanışma içinde olduklarını da vurguladıkları kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...