Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brüksel trafiğinin sorumlusu fareler

Brüksel trafiğinin sorumlusu fareler

DÜNYA Haberleri

Belçikalı yetkililer, trafik sorununun nedeninin, aç farelerin yıllar önce hazırlanan tünel planlarını yemesi olduğunu öne sürdü.

İddia Brüksel yerel parlamentosundaki bir komite oturumu sırasında dile getirildi. Çökme tehlikesi ile karşı karşıya olan tünellerin durumunun görüşüldüğü oturumda konuşan eski altyapılar sorumlusu Christian De Buysshcher'e, "Federal hükümetin yerel hükümete teslim ettiği tünel planlarının akıbetinin ne olduğu" soruldu.

Eski yetkili ise cevabında, orijinal planların 1989 yılında Liege otoyolunu Reyers Bulvarı'na bağlayan bir viyadüğün ayağında saklandığını, 20 yıl planların orada kaldığını belirterek, "İşçiler, 2010 yılında viyadük yıkılacağı zaman planları daha uygun bir yere taşımak istedi. Maalesef, planların fareler tarafından yenildiği anlaşıldı" dedi.

Planlar olmadığı için tünellere müdahale etmekte zorlanılıyor. Avrupa Birliği (AB) ve NATO'ya ev sahiliği yapan Brüksel'deki tüm tünelleri tamir etmenin maliyetinin milyar avroyu bulması bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...