Putin’in yaptırımı suya düştü

Düzenleyen: / Kaynak: Star gazetesi
Putin’in yaptırımı suya düştü

DÜNYA Haberleri  / Star gazetesi

CNR Avrasya Boat Show fuarına Ruslar akın etti. Ambargoya rağmen Türkiye’ye gelen Ruslar, fuarda en çok el yapımı teknelere ilgi gösterirken, çok sayıda sipariş verdiler.

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerginlik nedeniyle ambargo silahını çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i kendi vatandaşları dinlemiyor. Bunun son örneği ise Türkiye’nin en büyük tekne fuarı CNR Avrasya Boat Show’da görüldü. 13-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarı  yerli ve yabancı toplam 130 bin 123 kişi ziyaret etti.

Putin’in yaptırımı suya düştü
130 bin 123 kişi gezdi

Fuara geçmiş yılların çok üzerinde Rusya ve Ukrayna’dan ziyaretçi geldi. Özellikle bu iki ülkeden gelen tekne ve yat aşığı elit kesiminin fuara ilgi göstermesi dikkat çekti. Rus ziyaretçiler, fuarda en çok el yapımı tekne ve yatlarla ilgilendiler. CNR Avrasya Boat Show’a katılan Rus ziyaretçilerin çok sayıda sipariş verdiği tahmin ediliyor.

Deniz severlerin tüm arayışlarına yanıt veren CNR Avrasya Boat Show, yoğun ilgi ile karşılandı. Karada yapılan dünyanın ikinci en büyük fuarında milyonlarca dolar değerindeki süper lüks yatların yanında sürat tekneleri, botlar, jet skiler, yelkenliler ve çeşitli deniz malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Pozitif Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilen fuarda, yalnızca lüks tekne yat, yelkenliler değil, sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da sergilendi. Fuarda, denizde hayat kurtaran bot ve can yeleklerinin kaliteli üretimine de dikkat çekildi. CNR Avrasya Boat Show’a katılan firmalar, ziyaretçileri kaliteli bot ve can yeleği konusunda bilinçlendirdiler.

İlk kez denizde yapılacak

CNR Holding karada yakaladığı başarıyı denize taşıyor. CNR Avrasya Boat Show,  27 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında ilk kez denizde düzenlenecek. Karada ulaştığı başarıya denizde de ulaşmayı hedefleyen CNR,  Avrasya Boat Show’u  DENTUR iş birliğinde Ataköy Mega Yacht Marina’da organize edecek. Birçok katılımcı denizde Boatshow için şimdiden yerlerini ayırdı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Star gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...