Suriye uyruklu çocuk, uçağa kaçak bindi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Suriye uyruklu çocuk, uçağa kaçak bindi

DÜNYA Haberleri  / AA

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçağa gizlice bindiği tespit edilen Suriye uyruklu 7 yaşındaki bir çocuk yakalandı.

Alınan bilgiye göre, havalimanın güvenlik noktalarını nasıl aştığı öğrenilemeyen yabancı uyruklu çocuk, arındırılmış bölge olarak tabir edilen salonda yolcularla birlikte beklemeye başladı.

BİR YOLCUNUN FAZLA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Buradan otobüslerin yolcuları uçağa götürdüğü alana geçen çocuk, rastgele bir otobüse binerek ve kalabalık bir ailenin arasından geçerek Anadolujet'in İstanbul-Trabzon seferini yapacak TK7226 sefer sayılı, 07.30'da kalkış için hazırlanan uçağına bindi. Yolcuların uçağa alınmasından sonra sayım yapan kabin ekibi, bir yolcunun fazla olduğunu tespit edince, tüm yolcular uçaktan indirilerek biniş kartları tekrar kontrol edildi.

7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BİNİŞ KARTI BULUNMADI!

Yapılan incelemelerde yolcuların arasında bulunan, Suriye uyruklu olduğu tespit edilen 7 yaşındaki bir çocuğun biniş kartının olmadığı fark edildi. Uçağa kaçak bindiği tespit edilen çocuk, polis eşliğinde uçaktan indirilerek havalimanındaki polis merkezine götürüldü. Kaçak yolcu nedeniyle güvenlik prosedürü uygulanan uçak gecikmeli olarak yeniden havalandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...