Rus jetleri 'misket bombasıyla' saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rus jetleri 'misket bombasıyla' saldırdı

DÜNYA Haberleri  / AA

Rus savaş uçaklarının Halep'in batısındaki Kaptan el-Cebel beldesinde bir okulun yakınına düzenlediği hava saldırısında 3 öğrencinin yaşamını yitirdiği, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus uçaklarının Halep'in batısında muhaliflerin kontrolündeki yerleşim yerine saldırısında Kaptan el-Cebel okulunun yakını isabet alındı.

Saldırıda 3 öğrencinin hayatını kaybettiği, onlarca öğrencinin de yaralandığı ifade edilirken, yaralı öğrencilerin beldedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığı dile getirildi. 
Bu arada Halep'teki medya aktivistleri ise Rus jetlerinin Halep'in kuzeyindeki, Kafr Bisin, Babis köyü, Hreytan beldesi ile Anadan ve Mari ilçesinde yerleşim yerine ''misket bombasıyla'' saldırdığını söyledi.

Rusların özellikle yerleşim yerlerini hedef aldığının altını çizen aktivistler, Rusların son günlerde saldırılarını Mari ilçesi ile Şeyh İsa köyüne yoğunlaştırdığını belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...