Rusya Suriye'deki saldırılarına devam edecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rusya Suriye'deki saldırılarına devam edecek

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ateşkes devreye girdikten sonra da Suriye’de DAEŞ ve diğer terörist gruplara karşı askeri operasyonlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Putin, Rus Federal Güvenlik Servisi (FSB) yetkilileriyle Kremlin Sarayı’nda bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, Suriye’deki tüm tarafların bu gece yürürlüğe girmesi beklenen ateşkese uyacağı bilgisini aldığını belirterek "Ancak DAEŞ, Nusra Cephesi ve Birleşmiş Milletler (BM) tarafından terör örgütü olarak tanınan diğer tüm organizasyonlara karşı operasyonlarımız devam edecek" vurgusu yaptı.

Vladimir Putin, "ABD’nin, Suriye’de DAEŞ gibi terörist gruplara karşı operasyonların devam etmesi gerektiğini anlayacağını umduğunu" dile getirdi.

Putin, "Şimdi Rusya topraklarını, Ortadoğu ve diğer bölgelerden gelebilecek militanlara karşı güvenli bir şekilde kapatmamız gerekiyor. Terörist eylemlerde bulunmuş şahısları hemen tespit edip etkisiz hale getirebilmemiz lazım” dedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...