'Azerbaycan'ın acılı gününde bizler de bu acıyı hissediyoruz'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Azerbaycan'ın acılı gününde bizler de bu acıyı hissediyoruz'

DÜNYA Haberleri  / AA

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Coşkun, "Azerbaycan'ın acılı gününde bizler de Anadolu'daki kardeşleri olarak onlarla tek yürek bu acıyı en derin şekilde hissediyoruz" dedi.

Büyükelçilik çalışanları, Bakü'deki Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de eşlik ettiği Coşkun, anıta çiçek bıraktı.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Coşkun, bugünün Azerbaycan'ın yakın tarihindeki en acı sayfalardan biri olduğunu söyledi.

Coşkun, Ermenistan güçlerinin desteğiyle Azerbaycanlılara yapılan vahşetin 24. yıl dönümünün Türkiye de çeşitli etkinliklerle anıldığını belirtti.

Türkiye ve Azerbaycan'ın hep kader ve gönül birlikteliğinden, sevinçte ve kederde bir olmasından söz ettiklerini vurgulayan Coşkun, "Azerbaycan'ın acılı gününde bizler de Anadolu'daki kardeşleri olarak, onlarla tek yürek bu acıyı en derin şekilde hissediyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...