İsrail askerlerinin öldürdüğü Filistinli defnedildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İsrail askerlerinin öldürdüğü Filistinli defnedildi

DÜNYA Haberleri  / AA

Batı Şeria'daki Kalendiye mülteci kampında İsrail askerleri tarafından öldürülen Filistinli gencin cenazesi düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Kalendiya mülteci kampında İsrail askerleri ile Filistinli gençler arasında dün gece başlayan ve sabaha kadar devam eden olaylarda İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Iyad Secdiye için Kalendiye mülteci kampında cenaze töreni düzenlendi.

Filistin bayrakları ve Filistinli gruplara ait flamaların taşındığı törende sık sık İsrail aleyhine sloganlar atıldı.

Secdiye'nin cenazesi Büyük Kalendiye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından bölgede bulunan kabristanlıkta toprağa verildi.

Batı Şeria'daki Kalendiya mülteci kampında İsrail askerleri ve Filistinliler arasında dün gece başlayan ve sabaha kadar devam eden olaylarda bir Filistinlinin öldüğü, 15 İsrail güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirilmişti.

İsrail ordusunun açıklamasında, yanlış yola saparak Kalendiya mülteci kampına giren bir askeri aracın, Filistinlilerce ateşe verildiği, ardından İsrail askerleri ve Filistinli gençler arasında olayların çıktığı ifade edilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...