İngiltere Başbakanı Cameron: Anlaşma ileriye doğru atılmış bir adım

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İngiltere Başbakanı Cameron: Anlaşma ileriye doğru atılmış bir adım

DÜNYA Haberleri  / AA

İngiltere Başbakanı Cameron, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki çatışmaların sonlandırılması anlaşmasını, "Mükemmel olmasa da ileriye doğru atılmış bir adım" olarak nitelendirdi.

İngiltere'nin, Suriye'de çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının düzgün biçimde uygulanmasını temin için ABD ve Rusya ile yakın çalışma halinde olduğunu belirten Cameron, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu hafta başka liderlerin de katılacağı bir telekonferans gerçekleştireceğini bildirdi.

Cameron, "Çatışmaların sonlandırılması şu anda mükemmel olmasa da ileri doğru atılmış önemli bir adım. Bu, gelecek hafta başlayacak siyasi müzakereleri kolaylaştıracak" dedi.

David Cameron, çatışmaların sonlandırılmasının Suriye içinde yardıma muhtaç topluluklara havadan ve karadan yardım ulaştırılmasına da imkan verdiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...