AzerTac Genel Müdürü Aslanov'dan AA Genel Müdürü Kazancı'ya taziye

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AzerTac Genel Müdürü Aslanov'dan AA Genel Müdürü Kazancı'ya taziye

DÜNYA Haberleri  / AA

AzerTac Genel Müdürü Aslanov, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için AA Genel Müdürü Kazancı'ya taziye mesajı gönderdi.

Azerbaycan'ın resmi haber ajansı AzerTac Genel Müdürü Aslan Aslanov, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya taziye mesajı gönderdi.

Mesajında, 13 Mart'ta Ankara'da yaşanan terör saldırısından duyduğu derin üzüntüyü ifade eden Aslanov, şunları kaydetti:

"Değerli kardeşim Şenol Kazancı, pazar günü Ankara'nın merkezinde, Kızılay'da yapılan hain terör saldırısı sonucunda çok sayıda kardeşimizin hayatını kaybetmesinin ve onlarca kişinin yaralanmasının halen derin üzüntüsü içindeyiz. Kalleşçe yapılan ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine, tüm Türk halkına kendi adıma ve AzerTac çalışanları adına başsağlığı diliyor, yaralananlara acil şifalar temenni ediyorum.

Kardeş ülkelerimizin Cumhurbaşkanları Sayın İlham Aliyev'in ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da yapılan dünkü görüşmelerinde de kaydettikleri üzere, dünyada Türkiye ve Azerbaycan kadar birbirine bağlı başka iki ülke yok. Atalarımızın en zor dönemlerde birbirine kardeşlik eli uzatması geleneğinden yola çıkarak bu trajik zamanda kardeş Türk halkı ile sıkı bir dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim."

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...